søndag, november 15, 2009

Kostnadene ved en flyktning i Norge

1000 flyktninger kan få hjelp i sitt nærområde i forhold til hva En flyktning  koster i Norge.

Beregningertilsier at en flyktning som er i Norge  koster ca. 250.000 kroner i året forde norske skattebetalere. Til  sammenligning med FN Flygtningehøykommissariat, UNHCR, i gjennomsnitt koster det bare kr. 250 Kr. pr. flyktninger i nærområdet.
For de 250tusen kroner kan vi:
Beskytte 1000 flyktningene i sine lokalsamfunn mot sult, tørst, kulde, dårlig hygiene, mangel på helsestell, eller 714 trengende familier i Afrika (DanChurchAid "Gi en geit"-prosjektet).
Mat, skolegang, medisinsk pleie, osv. for 107 barn i året - eller 6 barn i 18 år (Children Fund).
Er det ikke tide at Vesten bruker krefter på flyktningene i sitt nærmiljø, enn i land hvor de ikke skjønner spåket? og ikke forstår og godtar den vestlige kultur? (vi er bla. URENE)
Er det ikke på tide at vi bruker pengene på alle de som ikke har penger eller forbindelser for å flykte til Norge?(vesten)
Nå, når det er så klart at integreringen ikke kan gjennomføres tilfredsstillende, og den evigvarende kriminalitet som forgegår i vårt samfunn begått av innvandrer , og omfattende etniske spenningene som er stadig stigende mellom muslimske flyktninger og etniske norske?
Og når det ikke er noen utsikter til fred i verden,og flyktninger fra den delen av verden  er uten ende? Vi kan vel ikke bare fortsette å ta flere og flere flyktninger? Er det en grense? Bør det ikke være en?
Kanskje de vestlige land bør komme sammen og kjøpe en stor del av Madagaskar, eller til og med hele Zansibar og tilbyr flyktninger et sted der. Da kan vi sende leger, lærere, mat og utvikle arbeidsplasser i området og tilbyr flyktninger et sted og et liv i et rolig område, hvor vi unngå i området kollapset under vekten av det kulturelle skillet.
EU forsøker å gjøre Holocaust en del av EU `s verdier, EU `s menneskerettigheter domstol prøver å forby kristne symboler. Denne kunnskapen, sammen med forslaget om å hjelpe flyktninger i deres nærmiljø kan gjøre verden til et bedre sted.