tirsdag, oktober 20, 2009

Er det mulig

Bookmark and Share

Den radikale  Fanatiske gruppen Islam4UK fikk alle i England til å sperre opp øynene og sinnet mot muslimene ble vekt når de i går kveld begynte en massiv kampanje  for å  innføre sharialover i Storbritannia.

Dette vil kreve en fullstendig omorganisering av det engelske rettsystemmer, og lovgivning.

Islam4UK Medlemmer har  sendt ut løpesedler til alle  muslimer over hele Engeland for å møte opp i London den 31 oktober til en massedemonstrasjon for å kreve en fullstendig gjennomføring av Sharialover i Engeland.

Planene for demonstarsjonen er frontet av Anjem Choudary som også oppmuntrer alle engelske kvinner til å kle seg i sømmelige klær og hijab og burkhas

På en Web-blogg for å fremme sine meninger, håner  og hasselerer med de Engelsek verdier.

e

her er lenken  Trafalgar Square under Shariàh

(Ved foten av statuen skal  islamiske dekorationer pryde. og stora urner  skulle fylles med guld mynter for de fattige.)

Planene for demonstrasjonene den 31 oktober 2009 er levert til politiet i Metropolitan distrikt.

Demonstrasjoner som bli  kalt  den 4 mars Sharia, der de vil  bla. marsjere til underhuset, og som de skriver, levere et dokument hvor de innformere at ting har forandret seg de siste tidene. I Engeland har mye forandret  seg for milioner og den urettferdige krigen starter’. Videre skal det marsjeres til nr 10 Downing street hvor kamp skriket skal være “ Kast tyrannen Gordon Brown fra makten”

Videre skal de gå til Trafalgar Square der demonstrantene regner med ennå mer støtte fra tilreisende og turister. De vil da appelere til hvermansen og rengjøre sitt hjerte for de de har behov av Shariàh lovene i samfunnet.

Choudary sier att ifølge sharia i engeland  skal mennesker som begår ekteskapbrudd skal stenes til døden, og tilla “ den som blr alkoholpåvirket  kommer til å få 4o piskeslag på offentlig sted".

En 6åring skal straffes for stjeling i følge sharia:

Islam4UK forklarer : Vi befaler hermed alle muslimer i Engeland, i Manchester, Cardiff, Leeds, Glasgow og andre byer å gå med oss og forklare  til den allmektige Allah. att nok er nok, og demokratiet og den engelske  befolkningen og den engelske avskyelige kutur.

En talsmann for det islamske samfunnet i Engeland sier: 99.99 % av muslmene forakter disse menneskene. (vesterlendinger og urene)

På denne dag den 31 oktober vil vi kreve en fullstendig omveltning av den engelske parlament sine medlemmer og den lovgivende forsamling. Vi krever en fullstendig innføring av Shariàh i hele Engeland-

Det offisielle Engeland sier:

Vi fordømmer alle de brannbomber som i det seneste tiden har vært i kjølevannet av muslimers framferd i Manchester, Birmingham og Luton.

(har du lest om dette i norske medier?)

Den konservative fd. armèoffiser P Mecer sa: Det er ytterst usmakelig og stter fart i reddslen i den engelske befolkningen. Om noen tror att diise meningene skal ha framgang er ett steg i rett rettning, tar skammelig feil. Det er frastøtende og morbydelig.

Tory s Philip Davies sa: Denne demonstrasjonen er en helt klart provoserende og forsøk til å opphisse og spre samholdet i lokalsamfunnet. For meg er løsningen at muslimer som vil innføre sharia. helt enkelt kan flytte til et land som allerede har slik lovgivning. Man kan tross alt ikke ha to rettsystem side ved side.

Kilde: Daily Express

Daily Express - Breaking news, sport and showbiz from the World's Greatest Newspaper